El Temps a Tarragona: Temperatures lleugerament més altes

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 29 de setembre.

28 septiembre 2020 09:07 | Actualizado a 28 septiembre 2020 19:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que aniran creuant núvols alts i prims, sobretot a partir de la tarda al nord-oest del territori. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos locals a l'extrem sud del país, així com al nord del litoral i prelitoral central, al sud de la Costa Brava i en altres indrets del quadrant nord-est, sobretot fins a mig matí.

Pluja

Fins a primera hora del matí no es descarta algun plugim aïllat i inapreciable o minso al nord de la costa central i al sud de la Costa Brava.

Temperatures

La temperatura serà lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. La temperatura mínima se situarà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central, entre 11 i 16 ºC a litoral central i sud i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima se situarà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, entre 22 i 27 ºC a la meitat sud del país, i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Nogensmenys, de matinada hi haurà boirina en algunes valls i fondalades de l'interior, sobretot a l'interior del quadrant nord-est.

Vent

Bufarà el vent del sud-oest al litoral al centre del dia, i el vent d'oest a l'interior. En general, bufaran amb intensitat fluixa amb cops moderats. La resta de la jornada el vent serà fluix i variable, amb terral al litoral. Malgrat tot, fins a primeres hores del matí bufarà mestral entre fluix i moderat a la Vall de l'Ebre i al sud del Camp de Tarragona, i tramuntana fins a migdia al nord de la Costa Brava, amb cops forts de matinada al nord del Cap de Creus.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts, més abundants de matinada. Amb tot, al final del dia podran aparèixer alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari