El Temps a Tarragona: Temperatures lleugerament més altes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 29 de març

28 marzo 2021 11:17 | Actualizado a 28 marzo 2021 18:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, sobretot a partir de migdia i a les comarques de la meitat oest, on també n'hi haurà de mitjans. A més, a punts del litoral, principalment a la meitat nord, hi haurà alguns intervals de núvols baixos, sobretot de matinada i a partir de migdia.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més elevada, si bé a l'interior serà localment moderadament més alta. La mínima es mourà entre -1 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 6 ºC al Prelitoral i depressió Central, i entre 6 i 11 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 16 i 21 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 20 i 25 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tot i que, a punts de l'interior del quadrant nord-est i durant el matí pot quedar transitòriament regular. A banda, a punts del litoral nord hi haurà alguns bancs de boira o boirina, sobretot fins a mig matí.

Vent

A l'inici del dia bufarà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix i de component sud a l'interior i de component est al litoral. Al vespre, quedarà novament fluix i de direcció variable a l'interior mentre que quedarà fluix amb predomini del component sud al litoral nord.

Comentarios
Multimedia Diari