El Temps a Tarragona: Temperatures lleugerament més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 16 de setembre 

15 septiembre 2019 19:31 | Actualizado a 15 septiembre 2019 19:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel romandrà poc o localment mig ennuvolat per algunes bandes de núvols alts i mitjans.A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i a punts del Prepirineu que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, alhora que formaran alguns núvols d'evolució a punts del prelitoral sud. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud que deixaran el cel localment mig ennuvolat.

Pluja

Al llarg de la tarda s'espera algun xàfec localment moderat al Pirineu, més probable al seu extrem nord. És possible que les precipitacions puguin anar acompanyades de tempesta i de fang. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

Temperatures

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima se situarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord i entre 15 i 20 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i al litoral i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Vent

A l'interior el vent bufarà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final del dia, mentre que durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud i est entre fluix i moderat. Al litoral bufarà vent de component nord i est entre fluix i moderat al llarg de la jornada, amb algun cop fort fins a migdia.

 

Comentarios
Multimedia Diari