El Temps a Tarragona: Temperatures lleugerament més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 14 de juliol

13 julio 2020 10:06 | Actualizado a 13 julio 2020 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel passarà de serè o poc ennuvolat a entre poc o mig ennuvolat per núvols alts. Al centre de la jornada creixeran nuvolades a punts de muntanya, més extenses al terç nord, on deixaran el cel molt ennuvolat, puntualment cobert. A banda, hi haurà alguns de baixos a punts del nord del litoral Central fins a mig matí.

Precipitacions

A partir de migdia s'esperen alguns xàfecs a punts de muntanya, sobretot del terç nord. Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment acompanyats de tempesta i no es descarta de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Tot i això, és possible que localment siguin d'intensitat forta i abundants a la zona avisada.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, sobretot a l'interior. Es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC a la resta de l'interior, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 24 i 29 ºC en general, si bé localment quedarà més alta a Ponent, interior de les Terres de l'Ebre i a l'Empordà, i més baixa a l'extrem nord del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general o excel·lent. Si bé, en moments de xàfec quedarà regular o puntualment dolenta. No obstant això, fins a primera hora del dia, hi haurà bancs de boira o boirina a fondalades de l'interior de la meitat nord.

Vent

Durant tota la jornada bufarà la tramuntana a l'Empordà, així com fins a migdia bufarà el mestral a les Terres de l'Ebre, ambdós entre d'intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre del dia s'imposarà el component sud i est al litoral i al prelitoral, i el component oest a la resta. En general, d'intensitat entre fluixa i moderada.

Previsió per demà

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat per núvols alts fins a la tarda. A més, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat est i a la resta del litoral central fins a mig matí. A partir de llavors, creixeran nuvolades a la meitat est i a la resta del Pirineu i Prepirineu que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert. A partir de mitja tarda les nuvolades també creixeran a la resta del litoral i prelitoral central i al camp de Tarragona. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu durant bona part de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari