El Temps a Tarragona: Temperatures que podrien superar els 30 graus

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 4 de juliol

03 julio 2020 22:29 | Actualizado a 03 julio 2020 22:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Malgrat això, a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel entre mig, puntualment molt ennuvolat, més abundants de matinada quan també seran presents a punts del nord de la depressió Central i al litoral i prelitoral central. Al centre del dia, també hi haurà alguns núvols d'evolució a punts del Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est.

Pluja

De matinada és possible algun xàfec a punts del litoral Central, d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa, si bé localment el descens podrà ser moderat; oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC a la resta de l'interior, i entre 16 i 21 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre 24 i 29 º C al litoral, entre 28 i 33 ºC a la resta del territori, tret del Pirineu on es oscil·larà entre 23 i 28 ºC.

Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà, amb algunes ratxes fortes al principi i al final del dia, i mestral entre fluix i moderat al terç sud fins a migdia. A la resta del país bufarà fluix i de direcció variable fins a les primeres hores del matí i al final del dia, mentre que s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est al litoral i de component sud i oest a l'interior a partir de llavors.

Tendència per a demà

Estarà serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé es formarà algun interval de núvol baix a punts del litoral, sobretot al principi i al final del dia i a la meitat sud de la zona. Hi haurà núvols d'evolució a punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu i prelitoral a partir de migdia.

Comentarios
Multimedia Diari