El Temps a Tarragona: Temperatures sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 8 de juliol

07 julio 2020 17:24 | Actualizado a 07 julio 2020 17:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predomini de l'ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat, tot i que de matinada es formaran alguns intervals de núvols a la meitat sud del litoral, a la vall de l'Ebre i a punts de la depressió Central. Al centre de la jornada creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Al final de la jornada arribaran bandes de núvols alts i mitjans a la meitat sud i oest del país alhora que es formaran intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sector sud.

Precipitacions

A partir de migdia són possibles ruixats febles al Pirineu i Prepirineu i al final de la tarda és possible alguna precipitació feble i minsa a l'extrem sud. S'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta a Ponent i Terres de l'Ebre i a la resta serà semblant o lleugerament més alta. La mínima serà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud, i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament més alta, si bé a les Terres de l'Ebre i al litoral sud podrà baixar lleugerament. La temperatura màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC al litoral i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tot i que fins a primera hora del matí podrà ser regular al litoral sud, a la vall de l'Ebre i a punts de la depressió Central.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia en general. Al centre de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud arreu.

Previsió per demà

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, més freqüents a la meitat sud i oest del país. A més, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu on deixaran el cel molt ennuvolat, puntualment cobert.

Comentarios
Multimedia Diari