El Temps a Tarragona: Temperatures sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 15 d'octubre

14 octubre 2020 17:58 | Actualizado a 14 octubre 2020 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts i mitjans al terç nord i al nord de la depressió Central fins al migdia. Independentment, quedarà cobert al vessant nord del Pirineu al llarg del dia per núvols baixos, així com durant la matinada i de nou a partir de migdia a punts del sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral Central, i fins a mig matí també a punts del nord de la depressió Central i de la serralada prelitoral sud. Per altra banda, durant la tarda creixeran algunes nuvolades al Prepirineu i al quadrant nord-est.

Pluges

Al llarg del dia s'espera precipitació feble, intermitent i minsa al vessant nord del Pirineu amb una cota de neu entorn dels 1.200 metres. A més, a partir de la tarda són probables alguns xàfecs febles o moderats al quadrant nord-est, sobretot a l'interior, i no se'n descarten a l'inici de la matinada al sud de la Costa Brava i al nord del litoral central. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, i es mourà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 3 i 8 ºC a la resta de l'interior, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà similar o lleugerament superior. Oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, entre els 14 i 19 ºC a la resta de l'interior, i entre els 17 i 22 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret del vessant nord del Pirineu on serà entre regular i dolenta. A més, fins a mig matí hi haurà alguna boirina o banc de boira local a punts del nord de la depressió Central.

Vent

Al terç sud, a l'Empordà i a les cotes altes del Pirineu bufarà el vent de component nord i oest, entre fluix i moderat,amb cops forts i algun de molt fort sobretot fins a mig matí. A la resta del territori, fins a mig matí bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta. En general bufarà entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari