El Temps a Tarragona: Temperatures sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 9 de novembre

08 noviembre 2020 21:24 | Actualizado a 08 noviembre 2020 21:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per la presència de franges de núvols alts, sobretot durant la primera meitat del dia i a la meitat est del país. A partir del vespre, arribaran alguns núvols per ponent. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos a punts de Ponent i del litoral durant les primeres hores del dia que en aquest últim sector reapareixeran al final del dia.

Precipitacions

És possible alguna precipitació feble i minsa a punts del quadrant nord-oest a partir del vespre.

Temperatures

La temperatura, tant mínima com màxima, serà semblant. Malgrat tot, la màxima serà lleugerament més alta a Ponent. La mínima voltarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC al litoral i entre 5 i 10 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret de punts de l'interior durant les primeres hores del dia a causa d'algun banc de boira o boirina.

Vent

Durant les primeres hores del dia i novament a partir del vespre, el vent serà fluix i direcció variable amb terral al litoral. Durant les hores centrals del dia, bufarà de component oest fluix a l'interior i de component sud entre fluix i moderat al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari