El Temps a Tarragona: Tempesta a la costa

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de setembre

17 septiembre 2021 11:48 | Actualizado a 17 septiembre 2021 12:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Nuvolositat en augment d'oest a est fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert arreu a partir de migdia. A més, al matí creixeran nuvolades al litoral central i sud i a partir de migdia a l'interior.

Precipitacions

A partir del matí s'espera precipitació al Pirineu occidental i al litoral i prelitoral central i sud, que a partir de migdia s'anirà estenent a la resta del país, més probable a la meitat est, mentre que a la plana de Lleida la probabilitat de precipitació serà més baixa. Al vespre es restringirà al quadrant nord-est. Serà d'intensitat entre feble i moderada en general; és possible que localment vagi acompanyada de tempesta, i de calamarsa a l'interior. S'acumularan quantitats de precipitació poc abundants en conjunt. Independentment, a les zones avisades la precipitació podrà ser d'intensitat forta i acumular quantitats entre abundants i molt abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant, si bé pujarà lleugerament a ponent. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 21 ºC al litoral central i sud, i entre 13 i 18 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa; arribarà a valors entre 19 i 24 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Amb tot, serà regular o dolenta en moments de xàfec i en zones elevades del vessant sud del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Durant la primera meitat del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. A partir de migdia s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta, en general d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort. Al final del dia entrarà la tramuntana a l'Alt Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari