Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Tempesta a la costa

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de setembre. Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de setembre. Meteocat

Situació general

Nuvolositat en augment d'oest a est fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert arreu a partir de migdia. A més, al matí creixeran nuvolades al litoral central i sud i a partir de migdia a l'interior.

Precipitacions

A partir del matí s'espera precipitació al Pirineu occidental i al litoral i prelitoral central i sud, que a partir de migdia s'anirà estenent a la resta del país, més probable a la meitat est, mentre que a la plana de Lleida la probabilitat de precipitació serà més baixa. Al vespre es restringirà al quadrant nord-est. Serà d'intensitat entre feble i moderada en general; és possible que localment vagi acompanyada de tempesta, i de calamarsa a l'interior. S'acumularan quantitats de precipitació poc abundants en conjunt. Independentment, a les zones avisades la precipitació podrà ser d'intensitat forta i acumular quantitats entre abundants i molt abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant, si bé pujarà lleugerament a ponent. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 21 ºC al litoral central i sud, i entre 13 i 18 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa; arribarà a valors entre 19 i 24 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Amb tot, serà regular o dolenta en moments de xàfec i en zones elevades del vessant sud del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Durant la primera meitat del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. A partir de migdia s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta, en general d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort. Al final del dia entrarà la tramuntana a l'Alt Empordà.

Temas

Comentarios

Lea También