El Temps a Tarragona: Temps estable a l'espera de precipitacions la setmana vinent

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 29 de març

28 marzo 2020 17:20 | Actualizado a 28 marzo 2020 17:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot de la meitat est i resta del terç nord, que durant la tarda deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al terç nord i quadrant nord-est i poc ennuvolat a la resta. Independentment, el cel quedarà cobert al vessant nord del Pirineu a partir de la tarda.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 7 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima pujarà lleugerament o moderadament i oscil·larà entre 10 i 16 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i interior del quadrant nord-est, i entre 17 i 22 ºC a la resta del Principat.

Pluja

A partir del migdia s'espera ruixats dispersos al Pirineu, Prepirineu i resta de la meitat est. A banda, al llarg de la tarda arribarà precipitació feble al vessant nord del Pirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.600 metres, si bé baixà localment al llarg de la tarda. A banda, al vessant nord del Pirineu al final del dia nevarà a partir dels 1.000 metres. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. No es descarta que vagin acompanyades de tempesta.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, si bé hi haurà algunes boirines i algun banc de boira matinal matinals a fondalades de l'interior. Independentment, a partir de migdia la visibilitat empitjorarà al vessant nord del Pirineu i a la resta de la serralada en moments de ruixat.

Vent

S'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algunes ratxes fortes al nord de l'Empordà, a les Terres de l'Ebre i a zones elevades del Pirineu. Tot i això, a punts del sector central del litoral i prelitoral, així com de la depressió Central, el vent serà fluix i de direcció variable amb estones de component sud i est fluix durant les hores centrals del dia.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert en general, amb nuvolositat menys compacta a punts del terç sud i Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari