El Temps a Tarragona: Torna el Sol

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 15 d'abril

14 abril 2021 09:05 | Actualizado a 14 abril 2021 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a l'inici del matí el cel estarà mig ennuvolat per núvols alts i mitjans en general, amb nuvolositat més abundant de matinada al quadrant nord-oest. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de nord a sud i el cel quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, si bé hi haurà algun núvol baix a l'extrem sud del litoral fins a mig matí. Independentment, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades que deixaran el cel motl ennuvolat a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i del Prepirineu, i a la tarda, del nord de Ponent.

Precipitacions

De matinada és probable algun ruixat feble al Prepirineu occidental i a l'àrea dels Ports. A partir de migdia s'esperen alguns ruixats al Pirineu i al Prepirineu. A partir del vespre se n'esperen també al nord de Ponent. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada. No es descarta que localment vagin acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà inicialment entorn dels 1.500 metres i baixarà fins als 1.200 metres.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa, si bé la baixada serà moderada a la meitat sud i oest del país. La temperatura màxima serà semblant o baixarà lleugerament, si bé pujarà entre lleugerament i moderadament a Ponent i al terç sud.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, amb alguna boirina o banc de boira matinal en fondalades de l'interior. A banda, a la tarda quedarà localment regular a cotes mitjanes i altes del Pirineu i del Prepirineu.

Vent

Vent entre fluix i moderat, de component est al quadrant nord-est i a la resta del litoral i de component sud i est a la resta del territori. Malgrat això, de matinada i a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component est al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari