Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Torna el sol

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 21 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

l Previsió per a avui

Cel serè en general, si bé amb el creixement d'alguns núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent i a l'interior de les terres de l'Ebre fins a l'inici del matí. La visibilitat serà bona en general. De totes maneres, serà regular fins a primeres hores del matí a punts de Ponent i de l'interior de les Terres de l'Ebre amb la presència d'alguns bancs de boira i boirina.

l Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat. La màxima pujarà lleugerament, tot i que l'ascens serà puntualment moderat. La primera es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 10 i 15 ºC al prelitoral i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 22 i 27 ºC a Ponent i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

l Vent

A l'interior el vent serà fluix i variable, amb el predomini del component oest al centre del dia a Ponent. Al litoral bufarà entre fluix i moderat de component nord i est fins a mig matí, i a partir de llavors s'imposarà vent de component sud, de migjorn a garbí, fluix amb cops moderats. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable.

l Tendència per a demà

Cel serè en conjunt. A banda, durant el matí arribaran núvols a l'extrem nord-est del país. A partir de migdia es formaran núvols al litoral i prelitoral, que deixaran el cel localment mig ennuvolat. La temperatura mínima serà semblant. La temperatura màxima semblant o lleugerament més baixa.

Vent de component nord i est entre fluix i moderat al litoral, si bé al sector sud hi haurà intervals de vent fluix i variable. A l'interior, el vent serà fluix i variable, amb predomini dels components sud i oest al centre del dia.

Temas

Comentarios

Lea También