El Temps a Tarragona: Torna el sol

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 21 d'octubre

20 octubre 2018 21:08 | Actualizado a 23 octubre 2018 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

l Previsió per a avui

Cel serè en general, si bé amb el creixement d'alguns núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent i a l'interior de les terres de l'Ebre fins a l'inici del matí. La visibilitat serà bona en general. De totes maneres, serà regular fins a primeres hores del matí a punts de Ponent i de l'interior de les Terres de l'Ebre amb la presència d'alguns bancs de boira i boirina.

l Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat. La màxima pujarà lleugerament, tot i que l'ascens serà puntualment moderat. La primera es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 10 i 15 ºC al prelitoral i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 22 i 27 ºC a Ponent i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

l Vent

A l'interior el vent serà fluix i variable, amb el predomini del component oest al centre del dia a Ponent. Al litoral bufarà entre fluix i moderat de component nord i est fins a mig matí, i a partir de llavors s'imposarà vent de component sud, de migjorn a garbí, fluix amb cops moderats. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable.

l Tendència per a demà

Cel serè en conjunt. A banda, durant el matí arribaran núvols a l'extrem nord-est del país. A partir de migdia es formaran núvols al litoral i prelitoral, que deixaran el cel localment mig ennuvolat. La temperatura mínima serà semblant. La temperatura màxima semblant o lleugerament més baixa.

Vent de component nord i est entre fluix i moderat al litoral, si bé al sector sud hi haurà intervals de vent fluix i variable. A l'interior, el vent serà fluix i variable, amb predomini dels components sud i oest al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari