El Temps a Tarragona: Torna el sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 19 de setembre

18 septiembre 2020 18:13 | Actualizado a 18 septiembre 2020 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Fins al matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert, amb el creixement i el pas de nuvolades. A partir d'aleshores minvarà la nuvolositat d'oest a est i al centre del dia quedarà serè o poc ennuvolat, si bé creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya, preferentment al Prelitoral i al Pirineu i Prepirineu occidental que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat de nou.

Pluja

Fins a mig matí s'esperen xàfecs acompanyats de tempesta a qualsevol punt, menys probables al terç sud, i més probables a l'extrem nord-est i el Pirineu i Prepirineu occidental. Localment aniran acompanyats de calamarsa o pedra. A partir del migdia de nou s'esperen xàfecs a locals a zones de muntanya i rodalies, sobretot al Prelitoral i a l'extrem nord-oest. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats poc abundants en general. Malgrat tot, en la zona avisada podran ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants (més de 20 mm en 24 h).

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa, sobretot a l'oest; es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 18 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 17 i 22 ºC al litoral. Temperatura màxima semblant o lleugerament més alta; arribarà a valors d'entre 19 i 24 ºC al Pirineu, entre 22 i 27 ºC al Prepirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta.

Vent

Predominarà el component sud al litoral i prelitoral entre fluix i moderat al centre del dia, més reforçat a la Costa Brava, mentre que a la resta predominarà el component oest fluix. Malgrat tot, a l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. A banda, en moments de xàfec hi haurà ratxes de vent fort.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya que a la tarda deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu, quadrant nord-est i a la resta del prelitoral. A més, arribaran bandes de núvols alts per l'oest del país.

Comentarios
Multimedia Diari