Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Torna la calma al cel tarragoní

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 16 de desembre de 2019

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, més abundants a partir de migdia. Independentment, fins a darrera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'altiplà Central, i es formaran intervals de núvols baixos al final del dia al litoral sud.

Temperatures

Temperatura mínima en descens lleuger o puntualment moderat i màxima similar. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral central i nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta. La màxima es mourà entre els 10 i els 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC al litoral i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

En conjunt bufarà vent de component oest fins a mig matí, i de components sud i oest a partir de llavors. En general serà entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda a la costa central i al sud de la Costa Brava amb algun cop fort. Tot i això, hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior de matinada, i general al final del dia.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, amb boirines i algun banc de boira matinal al nord i est de la depressió Central localment persistents fins a mig matí.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

Temas

Comentarios

Lea También