El Temps a Tarragona: Torna la calor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 24 d'octubre

23 octubre 2018 17:33 | Actualizado a 23 octubre 2018 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè a tot el país. A banda, hi haurà alguns estrats baixos fins a migdia a punts de la depressió Central, sobretot al nord de Ponent on localment seran persistents.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta al quadrant nord-est i a la resta del litoral i prelitoral, mentre que seran semblants o lleugerament més altes a la resta del territori. Els valors es mouran entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta, tret del nord de la depressió Central on es mantindran molt semblants. Oscil·larà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, al Prepirineu i al nord de la depressió Central, i entre 22 i 27 ºC a la resta del territori, si bé localment seran més altes al litoral i prelitoral.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts, i alguns de molt forts a l'extrem nord del sector. Al terç sud del país bufarà mestral moderat amb cops forts, més reforçat a la Vall de l'Ebre i al sud del Camp de Tarragona on hi haurà algun cop molt fort. A la resta del territori el vent bufarà de component oest entre fluix i moderat, tot i que al nord de la depressió Central i a l'interior del quadrant nord-est hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè. Malgrat tot, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari