El Temps a Tarragona: Torna la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 4 de novembre

04 noviembre 2018 18:52 | Actualizado a 05 noviembre 2018 19:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al llarg del matí la nuvolositat anirà augmentant i el cel tendirà a quedar molt ennuvolat o cobert a partir de migdia. Malgrat tot, a partir del vespre s'obriran clarianes pel terç sud del territori.

A partir de migdia s'iniciaran precipitacions per la meitat sud del litoral i prelitoral, així com pel terç oest. Al llarg de la tarda s'intensificaran i s'estendran fins a afectar qualsevol punt del territori. Avançaran de sud-oest a nord-est i a partir del vespre es faran intermitents al terç sud i continuades a la meitat nord. En general seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment aniran acompanyades de tempesta. Malgrat tot, a punts del litoral i del prelitoral localment seran d'intensitat forta. A ponent s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. A la resta del territori seran entre poc abundants i abundants (entre 20 i 50 mm), si bé localment podran ser molt abundants (més de 50 mm). La cota de neu s'iniciarà al voltant dels 2200 metres. Al llarg de la tarda baixarà i s'acabarà situant als 1500 metres a partir del vespre. Per sobre de 2000 metres es podran acumular més de 30 cm de neu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC al litoral. La temperatura màxima baixarà lleugerament, tret de ponent on pujaran lleugerament. Els valors es mouran entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot al litoral i a cotes elevades. A partir de mitja tarda entrarà el component oest a la meitat oest, amb mestral a les terres de l'Ebre que s'anirà reforçant i al final del dia bufarà moderat amb cops forts.

Tendència per a demà

Fins a migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, amb nuvolositat més abundant i compacta al terç nord i oest. A partir de llavors la nuvolositat anirà minvant fins a quedar entre poc i mig ennuvolat. De cara al vespre la nuvolositat tornarà a augmentar al terç oest.

Comentarios
Multimedia Diari