El Temps a Tarragona: Tornen a pujar les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 5 d'agost

04 agosto 2020 18:41 | Actualizado a 04 agosto 2020 18:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts i prims pel nord del país a partir de migdia. A banda, a primera hora del matí i, novament, al final del dia hi haurà alguns núvols baixos a punts del sector central del litoral i prelitoral i de la depressió Central. A més, al centre del dia es formaran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral.

Pluja

Fins a primera hora del matí no es descarta alguna precipitació feble i minsa al sector central del litoral.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, tret de punts del litoral on baixarà entre lleugerament i moderadament. La màxima serà lleugerament, localment moderadament, més alta, tret de punts del litoral sud on baixarà lleugerament. La temperatura mínima res mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord, i entre 17 i 22 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral nord i central, i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé a punts del sector central litoral i del prelitoral i de la depressió Central serà entre bona i regular sobretot fins a primera hora del matí i a partir del vespre amb alguns bancs de boirina matinals a les valls i fondalades.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de dia amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud fluix arreu, amb cops moderats al litoral i la vall de l'Ebre, i amb algun cop fort a l'extrem sud al centre del dia. Independentment, de matinada a l'extrem nord de l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts.

Tendència per demà

Cel serè en general, si bé es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. A banda, a primera hora del matí hi haurà alguns núvols baixos a punts del sector central del litoral i prelitoral i de la depressió Central, i al final del dia se'n formaran de forma local al litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari