El Temps a Tarragona: Tornen a pujar les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 11 de setembre

10 septiembre 2020 18:13 | Actualizado a 10 septiembre 2020 18:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat a la meitat oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir d'aleshores creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del terç nord i del quadrant nord-est que deixaran el cel mig, localment molt ennuvolat. Al final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, sobretot al sector sud de la zona.

Pluja

Al llarg de la tarda és probable algun ruixat feble i aïllat a punts del Pirineu i del Prepirineu, sobretot al sector oriental, i de l'interior del quadrant nord-est. S'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens serà localment moderat a la meitat est. Se situarà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta al conjunt del territori, malgrat que al vessant nord del Pirineu serà moderadament més alta. Voltarà entre 23 i 28 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta, localment més altes a Ponent i a l'interior de la vall de l'Ebre.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores diürnes s'imposarà el vent de component sud i est entre fluix i moderat a la meitat est, i de component sud i oest fluix amb cops moderats a la resta. Al final del dia, novament, el vent tendirà a quedar fluix i de direcció variable. Independentment, fins al final del matí bufarà el mestral a les Terres de l'Ebre i la tramuntana ho farà a l'extrem nord de l'Alt Empordà fins al migdia i, de nou, al final de la jornada. Ambdós seran d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, en general. A partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, i també a l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari