El Temps a Tarragona: Tornen les pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 23 de juny

22 junio 2021 08:49 | Actualizado a 22 junio 2021 09:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Durant la matinada la nuvolositat augmentarà progressivament d'oest a est fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot a la meitat oest. Al centre del dia s'obriran clarianes transitòries. A partir del vespre els núvols tendiran a disminuir per l'oest.

Pluges

De matinada s'espera precipitació a la meitat oest del territori i és possible a la resta. A partir de mig matí, se n'espera a qualsevol indret. Malgrat tot, a partir de migdia la precipitació es restringitirà al Pirineu, al Prepirineu, al quadrant nord-est i a la resta del prelitoral. Serà d'intensitat entre feble i moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants. Sovint anirà acompanyada de tempesta i és possible calamarsa o pedra. Independentment, de matinada i fins al matí és possible que siguin puntualment fortes i deixin acumulacions abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i entre 15 i els 20 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima descendirà lleugerament. Oscil·larà entre els 22 i els 27 ºC, puntualment més baixes al Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, i dolenta a cotes elevades del vessant nord del Pirineu.

Vent

Fins al matí i a partir del vespre el vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a les Terres de l'Ebre i al litoral empordanès i fluix i variable a la resta. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud i est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est i de component sud i oest a la resta de l'interior. Amb tot, fins a migdia persistirà el mestral a les Terres de l'Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari