Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Tranquil·litat amb domini del sol

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 26 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé fins a primera hora del matí hi haurà núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé a l'Empordà quedarà semblant o lleugerament més alta. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La mínima es mourà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral, més altes al seu extrem nord. La màxima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu i Prepirineu, si bé quedaran més baixes al vessant nord del Pirineu, i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, amb algunes boirines fins a primera hora del matí al sector central del litoral i prelitoral.

Vent

Bufarà vent de components nord i est entre fluix i moderat en conjunt, si bé amb cops forts i alguns de molt fort als cims del Pirineu i a l'Empordà. Malgrat això, fins a migdia a Ponent i les Terres de l'Ebre bufarà vent de components nord i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a la vall de l'Ebre. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable, tret de l'Empordà on es mantindrà la tramuntana.

Tendència per a demà

El cel serè.

Temas

Comentarios