Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: alerta per forts vents

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 26 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Al vessant nord del Pirineu i altres punts de l'extrem nord el cel romandrà cobert o molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al llarg de tota la jornada, mentre que a la resta de la serralada, el cel estarà entre poc i mig ennuvolat. A més, al llarg de la jornada també hi haurà intervals de núvols a punts del quadrant nord-est i durant la matinada es podran formar núvols baixos a punts de l'interior del terç sud; en general deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A la resta del territori el cel romandrà serè o poc ennuvolat en general pel pas d'alguns núvols alts i prims d'oest a est. Malgrat tot, a partir de mitja tarda augmentaran els núvols mitjans arreu i al final del dia deixaran el cel mig ennuvolat.

Pluja

Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació feble, localment moderada a cotes altes, i intermitent al llarg de tota la jornada, que de forma més dispersa també s'estendrà a d'altres punts de l'extrem nord de la serralada. A més, hi haurà alguns ruixats febles i dispersos a punts del quadrant nord-est, sobretot a la tarda. En general, les quantitats de precipitació acumulada seran minses, o localment poc abundants. La cota de neu al vessant nord del Pirineu i resta de l'extrem nord se situarà entorn dels 1.000 metres fins a migdia i baixarà cap als 800 metres a la tarda, puntualment per sota al final del dia. A la resta del territori es situarà entorn dels 1.200 metres, si bé baixarà al final del dia fins als 1.000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Els valors mínims es mouran entre -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al Prelitoral, i entre 4 i 9 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 8 i 13 ºC al Pirineu, més baixes al seu vessant nord, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, si bé bufarà amb cops forts o molt forts a cotes altes del país, a Ponent i a la meitat sud, en especial al Camp de Tarragona. Independentment a l'interior del quadrant nord-est i punts del litoral central i sud de la Costa Brava hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Fins a migdia estarà molt ennuvolat o cobert al terç nord i entre mig i molt ennuvolat a la resta del territori. A la tarda, la nuvolositat tendirà a minvar i quedarà mig ennuvolat al terç nord i poc ennuvolat a la resta. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu es mantindrà molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También