Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: ambient assolellat amb el pas de núvols alts i prims

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 6 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat amb el pas de núvols alts i prims. Al llarg de la tarda n'arribaran alguns de mitjans que acabaran deixant el cel poc o mig ennuvolat. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral, que durant la tarda es desplaçaran al quadrant nord-est del país. A la nit també n'arribaran al litoral sud.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa. Els valors es mouran entre 3 i 8 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Oscil·larà entre 20 i 25 ºC a ponent i a les Terres de l'Ebre i entre 15 i 20 ºC al sector central del litoral i prelitoral. 

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb nombroses estones de calma a l'interior i predomini del terral fluix al litoral. Malgrat tot, bufarà mestral entre fluix i moderat a la Vall de l'Ebre. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud al litoral i al prelitoral, mentre que girarà de component oest a sud a la resta. En general bufarà entre fluix i moderat, si bé a la tarda hi haurà algun cop fort al terç sud. A partir del vespre tendirà a quedar fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts. A partir de migdia arribaran núvols mitjans d'oest a est que deixaran progressivament el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral.

Temas

Comentarios

Lea También