El Temps a Tarragona: ambient assolellat amb el pas de núvols alts i prims

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 6 de maig

05 mayo 2019 09:11 | Actualizado a 06 mayo 2019 05:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat amb el pas de núvols alts i prims. Al llarg de la tarda n'arribaran alguns de mitjans que acabaran deixant el cel poc o mig ennuvolat. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral, que durant la tarda es desplaçaran al quadrant nord-est del país. A la nit també n'arribaran al litoral sud.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa. Els valors es mouran entre 3 i 8 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Oscil·larà entre 20 i 25 ºC a ponent i a les Terres de l'Ebre i entre 15 i 20 ºC al sector central del litoral i prelitoral. 

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb nombroses estones de calma a l'interior i predomini del terral fluix al litoral. Malgrat tot, bufarà mestral entre fluix i moderat a la Vall de l'Ebre. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud al litoral i al prelitoral, mentre que girarà de component oest a sud a la resta. En general bufarà entre fluix i moderat, si bé a la tarda hi haurà algun cop fort al terç sud. A partir del vespre tendirà a quedar fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts. A partir de migdia arribaran núvols mitjans d'oest a est que deixaran progressivament el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari