Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: arriben les ventades

La previsió meteorològica d'aquest dijous 9 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts fins a mitja tarda, malgrat que a l'oest i al sud del territori es formaran alguns núvols mitjans a sotavent de les serralades, sobretot del prelitoral sud, que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà progressivament d'oest a est i al final del dia el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos al Pirineu, així com a punts del litoral i del prelitoral nord fins a migdia.

Temperatures

Temperatura mínima en descens lleuger o localment moderat, tret de la meitat sud del litoral i del prelitoral on pujarà lleugerament: se situarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 9 i 14 ºC al litoral i al prelitoral, localment més alta al sud. La temperatura màxima serà lleugerament més alta al Pirineu i experimentarà un descens lleuger o localment moderat a la resta del país: se situarà entre 17 i 22 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i nord i entre 21 i 26 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts en general, si bé és possible que localment siguin molt forts a la meitat sud del litoral i del prelitoral; malgrat això, a cotes baixes del Pirineu i del Prepirineu, així com al quadrant nord-est, serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i est al litoral. A partir de llavors bufarà de component sud al quadrant nord-est i a la resta del litoral, mentre que a la resta del país serà de component oest; bufarà entre fluix i moderat en conjunt, malgrat que al litoral nord i a punts de Ponent hi haurà alguns cops forts.

Tendència per a demà

Al matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert al Pirineu i Prepirineu, amb el creixement de nuvolades a la tarda. A la resta del territori de matinada està mig ennuvolat. Amb tot, al matí els núvols minvaran i quedarà poc ennuvolat. A partir de migdia la nuvolositat tornarà a ser més compacta i quedarà entre mig i molt ennuvolat..

Temas

Comentarios

Lea También