El Temps a Tarragona: arriben les ventades

La previsió meteorològica d'aquest dijous 9 de maig

08 mayo 2019 12:24 | Actualizado a 09 mayo 2019 10:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts fins a mitja tarda, malgrat que a l'oest i al sud del territori es formaran alguns núvols mitjans a sotavent de les serralades, sobretot del prelitoral sud, que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà progressivament d'oest a est i al final del dia el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos al Pirineu, així com a punts del litoral i del prelitoral nord fins a migdia.

Temperatures

Temperatura mínima en descens lleuger o localment moderat, tret de la meitat sud del litoral i del prelitoral on pujarà lleugerament: se situarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 9 i 14 ºC al litoral i al prelitoral, localment més alta al sud. La temperatura màxima serà lleugerament més alta al Pirineu i experimentarà un descens lleuger o localment moderat a la resta del país: se situarà entre 17 i 22 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i nord i entre 21 i 26 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts en general, si bé és possible que localment siguin molt forts a la meitat sud del litoral i del prelitoral; malgrat això, a cotes baixes del Pirineu i del Prepirineu, així com al quadrant nord-est, serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i est al litoral. A partir de llavors bufarà de component sud al quadrant nord-est i a la resta del litoral, mentre que a la resta del país serà de component oest; bufarà entre fluix i moderat en conjunt, malgrat que al litoral nord i a punts de Ponent hi haurà alguns cops forts.

Tendència per a demà

Al matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert al Pirineu i Prepirineu, amb el creixement de nuvolades a la tarda. A la resta del territori de matinada està mig ennuvolat. Amb tot, al matí els núvols minvaran i quedarà poc ennuvolat. A partir de migdia la nuvolositat tornarà a ser més compacta i quedarà entre mig i molt ennuvolat..

Comentarios
Multimedia Diari