El Temps a Tarragona: avui vent a l'Ebre i possibles pluges dimecres

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 12 de novembre

11 noviembre 2019 11:03 | Actualizado a 12 noviembre 2019 13:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini del cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt i prim, i alguns de mitjans al matí i sobretot a partir del vespre. Per altra banda, fins al matí i de nou a la nit hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l'interior i de la serralada prelitoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Pluja

Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació continuada fins a mitja tarda i intermitent al vespre. La cota de neu passarà dels 1.000 metres al matí als 1.300 metres al vespre. En general serà d'intensitat feble, o puntualment moderada a cotes elevades, i acumularà quantitats minses o poc abundants de precipitació

Temperatures

Temperatura sense canvis o en lleuger ascens, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC a la resta del prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral, si bé serà puntualment més baixa. La màxima arribarà a valors d'entre 7 i 12 ºC al Pirineu, si bé serà més baixa al vessant nord, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i entre 13 i 18 ºC a la resta,

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tret del vessant nord del Pirineu on serà entre regular i dolenta a cotes elevades tot el jorn. Per altra banda, de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà bancs de boirina o boira al nord de la depressió Central, valls del Prepirineu, interior de la serralada prelitoral sud i de l'interior del quadrant nord-est.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts, malgrat que al nord i est de l'Empordà, a les terres de l'Ebre i als cims del Pirineu és possible que hi hagi cops molt forts. Independentment, al nord del litoral i prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est el vent bufarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu. A partir de llavors s'obriran clarianes de nord-oest a sud-est i progressivament el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé quedaran núvols al litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava. Tot i això, al final del dia la nuvolositat augmentarà a la meitat oest. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari