Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: avui vent a l'Ebre i possibles pluges dimecres

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 12 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini del cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt i prim, i alguns de mitjans al matí i sobretot a partir del vespre. Per altra banda, fins al matí i de nou a la nit hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l'interior i de la serralada prelitoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Pluja

Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació continuada fins a mitja tarda i intermitent al vespre. La cota de neu passarà dels 1.000 metres al matí als 1.300 metres al vespre. En general serà d'intensitat feble, o puntualment moderada a cotes elevades, i acumularà quantitats minses o poc abundants de precipitació

Temperatures

Temperatura sense canvis o en lleuger ascens, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC a la resta del prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral, si bé serà puntualment més baixa. La màxima arribarà a valors d'entre 7 i 12 ºC al Pirineu, si bé serà més baixa al vessant nord, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i entre 13 i 18 ºC a la resta,

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tret del vessant nord del Pirineu on serà entre regular i dolenta a cotes elevades tot el jorn. Per altra banda, de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà bancs de boirina o boira al nord de la depressió Central, valls del Prepirineu, interior de la serralada prelitoral sud i de l'interior del quadrant nord-est.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts, malgrat que al nord i est de l'Empordà, a les terres de l'Ebre i als cims del Pirineu és possible que hi hagi cops molt forts. Independentment, al nord del litoral i prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est el vent bufarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu. A partir de llavors s'obriran clarianes de nord-oest a sud-est i progressivament el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé quedaran núvols al litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava. Tot i això, al final del dia la nuvolositat augmentarà a la meitat oest. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mitja tarda.

Temas

Comentarios

Lea También