El Temps a Tarragona: baixen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres 8 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Circularan núvols d'oest a est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general. Al final del dia la nuvolositat minvarà. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert a partir de mig matí.

La pluja

S'espera precipitació feble o localment moderada al Pirineu i, més dispersament, al Prepirineu. A partir del matí no se'n descarta al nord de la depressió Central i resta de la meitat oest. A la tarda es restringirà a l'extrem nord i a punts del massís del Port. A banda, de matinada és possible algun ruixat local a la meitat nord del litoral. La cota de neu voltarà els 1.200 metres, per bé que fins a mig matí pot quedar al voltant dels 1.000 metres. S'acumularan quantitats minses o poc abundants, tot i que poden ser abundants al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com la màxima serà lleugerament, o localment moderadament, més baixa. La temperatura mínima es mourà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, les més baixes al vessant nord de la serralada, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i entre 13 i 18 ºC a la resta del país.

Vent

El vent bufarà de component oest en general, moderat amb cops forts, excepte al quadrant nord-est on bufarà fluix i de direcció variable. Hi haurà ratxes de vent molt fortes, sobretot a zones elevades..

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general. Fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a l'altiplà Central i al prelitoral sud. A partir de mitja tarda, augmentarà la nuvolositat d'oest a est i el cel anirà quedant molt ennuvolat o cobert. Independentment, el vessant nord estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También