Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: bon temps, però alguna gotellada a la Terra Alta

La previsió meteorològica d'aquest divendres 14 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mitja tarda circularan bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A partir d'aleshores tendiran a minvar de sud a nord. Independentment, hi haurà algunes nuvolades, sobretot al Pirineu i al Massís del Port.

Pluja

S'espera precipitació feble, aïllada, de curta durada i minsa que podria aparèixer a qualsevol punt, si bé al Pirineu podria ser moderada i deixar quantitats poc abundants de precipitació. Localment la precipitació vindrà acompanyada de fang i amb alguna tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà moderadament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre moderadament i acusadament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, excepte a zones elevades del país on serà excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boirina i boira a planes i fondalades de l'interior del país que localment persistiran tota la jornada al nord de Ponent i de l'altiplà Central. Per altra banda, és probable la formació de boira a punts del litoral, sobretot del sector nord.

Vent

Fins al migdia bufarà el vent de component nord i est a la meitat est amb alguns ratxes fortes de gregal a la costa i a zones elevades del sector, i el nord i oest a la meitat oest fluix amb cops moderats. A partir d'aleshores, tendirà a imposar-se els components sud i oest en general d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, amb algunes nuvolades al centre del dia a punts de muntanya. A banda, hi haurà intervals de núvols de matinada al Pirineu occidental i a punts de la costa transitòrialment al llarg del dia, inicialment a la Costa Brava i s'aniran desplaçant cap al sud.

Temas

Comentarios

Lea También