El Temps a Tarragona: bon temps, però alguna gotellada a la Terra Alta

La previsió meteorològica d'aquest divendres 14 de juny

13 junio 2019 10:47 | Actualizado a 14 junio 2019 05:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mitja tarda circularan bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A partir d'aleshores tendiran a minvar de sud a nord. Independentment, hi haurà algunes nuvolades, sobretot al Pirineu i al Massís del Port.

Pluja

S'espera precipitació feble, aïllada, de curta durada i minsa que podria aparèixer a qualsevol punt, si bé al Pirineu podria ser moderada i deixar quantitats poc abundants de precipitació. Localment la precipitació vindrà acompanyada de fang i amb alguna tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà moderadament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre moderadament i acusadament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, excepte a zones elevades del país on serà excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boirina i boira a planes i fondalades de l'interior del país que localment persistiran tota la jornada al nord de Ponent i de l'altiplà Central. Per altra banda, és probable la formació de boira a punts del litoral, sobretot del sector nord.

Vent

Fins al migdia bufarà el vent de component nord i est a la meitat est amb alguns ratxes fortes de gregal a la costa i a zones elevades del sector, i el nord i oest a la meitat oest fluix amb cops moderats. A partir d'aleshores, tendirà a imposar-se els components sud i oest en general d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, amb algunes nuvolades al centre del dia a punts de muntanya. A banda, hi haurà intervals de núvols de matinada al Pirineu occidental i a punts de la costa transitòrialment al llarg del dia, inicialment a la Costa Brava i s'aniran desplaçant cap al sud.

Comentarios
Multimedia Diari