Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: calor a l'interior xafogor a la costa

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 6 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general, o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims a litoral i prelitoral tant a primera hora del matí com, sobretot, a partir del vespre. Independentment, durant les hores centrals del jorn creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i serralada Prelitoral i Transversal, mentre que també arribarà alguna nuvolada a partir de mitja tarda al massís del Port. A banda, a partir del vespre es podran formar alguns intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta. Oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 20 i 25 ºC al litoral. La temperatura màxima ascendirà lleugerament o moderada, per bé baixarà lleugerament a l'Alt Empordà. Ambient molt calorós arreu i xafogós al litoral. Oscil·larà entre 35 i 40 ºC a la depressió Central i Prepirineu, entre 28 i 33 ºC al litoral central i sud, i entre 33 i 38 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja arreu a causa de la presència de pols en suspensió. A més, fins a primera hora del matí serà entre bona i regular al litoral sud, amb alguna boirina.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí, tret del nord del litoral central i sud de la Costa Brava on bufarà vent de component sud entre fluix i moderat. Durant les hores centrals de la jornada bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts de component sud al litoral i prelitoral, mentre que a la resta de l'interior s'imposarà el component oest fins a mitja tarda i el component sud fins al vespre. Malgrat això, al nord de l'Alt Empordà hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. A la nit quedarà fluix i de direcció variable arreu.

Tendència per a demà

Domini del cel serè en general, o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims fins a primera hora del matí com, sobretot, a partir del vespre. Al vespre també arribaran núvols mitjans pel sud del país. Independentment, al centre del dia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i serralada Prelitoral i Transversal. A banda, de matinada i a partir del vespre es podran formar núvols baixos a la meitat sud del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También