El Temps a Tarragona: calor a l'interior xafogor a la costa

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 6 de juliol

05 julio 2019 11:59 | Actualizado a 10 julio 2019 11:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims a litoral i prelitoral tant a primera hora del matí com, sobretot, a partir del vespre. Independentment, durant les hores centrals del jorn creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i serralada Prelitoral i Transversal, mentre que també arribarà alguna nuvolada a partir de mitja tarda al massís del Port. A banda, a partir del vespre es podran formar alguns intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta. Oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 20 i 25 ºC al litoral. La temperatura màxima ascendirà lleugerament o moderada, per bé baixarà lleugerament a l'Alt Empordà. Ambient molt calorós arreu i xafogós al litoral. Oscil·larà entre 35 i 40 ºC a la depressió Central i Prepirineu, entre 28 i 33 ºC al litoral central i sud, i entre 33 i 38 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja arreu a causa de la presència de pols en suspensió. A més, fins a primera hora del matí serà entre bona i regular al litoral sud, amb alguna boirina.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí, tret del nord del litoral central i sud de la Costa Brava on bufarà vent de component sud entre fluix i moderat. Durant les hores centrals de la jornada bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts de component sud al litoral i prelitoral, mentre que a la resta de l'interior s'imposarà el component oest fins a mitja tarda i el component sud fins al vespre. Malgrat això, al nord de l'Alt Empordà hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. A la nit quedarà fluix i de direcció variable arreu.

Tendència per a demà

Domini del cel serè en general, o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims fins a primera hora del matí com, sobretot, a partir del vespre. Al vespre també arribaran núvols mitjans pel sud del país. Independentment, al centre del dia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i serralada Prelitoral i Transversal. A banda, de matinada i a partir del vespre es podran formar núvols baixos a la meitat sud del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari