El Temps a Tarragona: calor amb núvols

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 2 de juny

01 junio 2019 18:26 | Actualizado a 03 junio 2019 16:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, o puntualment poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims que arribaran per l'oest, sobretot a partir del vespre. A banda, creixeran nuvolades durant la tarda al Pirineu i Prepirineu. Independentment, fins a migdia hi haurà estrats baixos a la meitat sud del litoral i a l'extrem nord de la Costa Brava.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. La màxima serà lleugerament més alta en general, tot i que al litoral es mantindrà sense canvis importants. La mínima oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, entre 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i litoral nord, i a la resta del territori entre 14 i 19 ºC. La màxima es mourà entre 22 i 27 ºC al litoral, entre 26 i 31 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 28 i 33 ºC a la resta del país, localment més alta a Ponent.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia, tot i que al litoral predominarà el vent de component sud fluix al sud de la Costa Brava i litoral central. La resta de la jornada, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot al sud de la Costa Brava i al litoral central.

Pluges

Durant la tarda és probable algun ruixat aïllat al Pirineu, sobretot al sector occidental, feble o localment moderat i acompanyat de tempesta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret de la meitat sud del litoral i a l'extrem nord de la Costa Brava on localment hi haurà algun banc de boira o boirina fins a migdia.

Tendència per a demà

La nuvolositat anirà en augment d'oest a est en forma de núvols alts i mitjans que al centre del dia deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Al final del dia s'obriran clarianes per l'oest. Independentment, a la meitat sud del litoral hi haurà estrats baixos al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari