El Temps a Tarragona: calor arreu i xafogor a la costa

La previsió meteorològica d'aquest divendres 19 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general fins a migdia. A partir de llavors creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot del sector oriental, així com a altres punts de muntanya de la meitat nord i resta del prelitoral. En aquests sectors el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i novament al vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos a trams del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant en general i oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 18 i 23 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament més alta en general, tret del litoral i prelitoral on romandrà semblant. Es mourà entre 26 i 31 ºC al Pirineu i litoral i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

De matinada el vent bufarà fluix i variable, llevat de l'extrem nord del litoral on bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a mig matí. Amb el pas de les hores s'imposarà el vent de component sud fluix arreu amb estones de components sud i oest a l'interior de la meitat oest i de sud i est a la zona de l'Empordà i les Terres de l'Ebre. Al vespre quedarà fluix i variable, tret del litoral de l'Empordà on es mantindrà el component sud fluix amb algun cop moderat.

Tendència per a demà

Cel serè en general fins a migdia. A partir de llavors, creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel transitòriament entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos de matinada en trams de la costa. Temperatura, mínima i màxima, lleugerament, puntualment moderadament, més alta.

Temas

Comentarios

Lea También