El Temps a Tarragona: calor, calor i calor

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 30 de maig

29 mayo 2019 17:22 | Actualizado a 05 junio 2019 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb alguns núvols alts i prims. Durant les hores centrals del dia creixeran nuvolades a zones de muntanya de l'interior del quadrant nord-est i de la resta del Prepirineu. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al final del dia al litoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, tot i que al litoral sud serà similar. Se situarà entre els 4 i 9 ºC al Pirineu, entre els 6 i 11 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 8 i 13 ºC al prelitoral i entre els 11 i 16 ºC al litoral i la vall de l'Ebre. La temperatura màxima pujarà lleugerament o localment de forma moderada, tot i que al litoral sud serà similar o lleugerament més baixa. La màxima es mourà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu i litoral, i entre els 23 i 28 ºC a la resta del territori, localment més alta a Ponent i la vall de l'Ebre.

Vent

Vent fluix i variable fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada s'imposarà progressivament, des del litoral cap a l'interior, el vent de component sud, fluix amb cops moderats. A banda, al nord del cap de Creus bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a la tarda, amb alguna ratxa forta de matinada.

Tendència per a demà

Cel serè en general. Tot i això, de matinada hi haurà alguns núvols baixos a l'extrem sud del litoral, i durant la tarda creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu i Prepirineu.

Comentarios
Multimedia Diari