Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: calor dissabte i ruixats diumenge

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 13 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, més abundants al final del dia. Independentment, a l'inici i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat sud del litoral. A banda, a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel localment molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament. Oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 19 i 24 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament en general i localment de manera moderada al prelitoral central i sud; arribarà a valors d'entre 28 i 33 ºC al Pirineu i al litoral, entre 32 i 37 ºC a la depressió Central, i entre 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a migdia bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb algun cop fort al nord del Cap de Creus. A la resta, el vent serà fluix i variable a l'inici i al final del dia, mentre que al centre de la jornada bufarà vent de component sud fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel estarà entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans, més abundants al terç oest del país, i algun núvol baix al litoral sud. A partir de llavors creixeran nuvolades que deixaran el cel molt ennuvolat en conjunt i puntualment cobert. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar. De matinada s'espera precipitació dispersa al terç oest que al llarg del matí s'estendrà a altres punts de la meitat oest. A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs a punts de muntanya que a la tarda i fins al vespre, podran afectar a qualsevol punt del territori.

Temas

Comentarios

Lea También