El Temps a Tarragona: calor extrema i xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 24 de juliol

23 julio 2019 11:26 | Actualizado a 26 julio 2019 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general, tot i que de matinada i a partir del vespre arribaran intervals de núvols per l'oest. Al centre de la jornada creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu que podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot a l'extrem sud i a la Costa Brava.

Temperatures

Temperatura similar, tot i que la mínima podrà pujar lleugerament. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada. La mínima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 30 i 35 ºC al litoral, entre 32 i 37 ºC al Pirineu, entre 36 i 41 ºC a Ponent i entre 34 i 39 ºC a la resta del país.

Vent

El vent bufarà entre fluix i moderat de component sud al centre del dia. Bufarà vent fluix i de direcció variable al principi i al final de la jornada.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat per núvols alts que seran més abundants al final del dia. Creixeran núvols d'evolució diürna al centre del dia al Pirineu que podran deixar el cel mig ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima baixarà lleugerament. Es mantindrà l'ambient calorós en conjunt i xafogós al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari