El Temps a Tarragona: calor i sol a dojo

La previsió meteorològica d'aquest dijous 20 de juny

19 junio 2019 11:26 | Actualizado a 27 junio 2019 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts i prims tot i que al quadrant nord-occidental la nuvolositat serà més compacta. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu on tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. Al llarg de la tarda arribaran intervals de núvols per l'extrem oest del territori. A banda, hi haurà intervals d'estrats baixos al litoral, menys abundants durant les hores centrals de la jornada.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre 16 i 21 ºC al litoral, entre 7 i 13 ºC al Pirineu i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa. Es mourà entre 20 i 25 ºC al Pirineu i al litoral central i sud i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular al litoral per la presència d'alguns bancs de boira o boirina, sobretot fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda. A la resta del país serà entre bona i excel·lent, tot i que a partir de migdia empitjorarà a cotes mitjanes i elevades del Pirineu i del Prepirineu.

Vent

Fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre el vent bufarà fluix i de direcció variable, si bé hi haurà nombroses estones de calma a l'interior i predominarà el terral fluix al litoral. Durant la resta del dia bufarà entre fluix i moderat de component sud i est al litoral i al quadrant nord-est, i de component sud a la resta.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i a la zona del Port que durant la tarda s'estendran a zones properes deixant el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Avançada la tarda, la nuvolositat minvarà i al final del dia el cel quedarà poc ennuvolat en general. Independentment hi haurà intervals de núvols baixos durant la matinada i de nou a partir de mitja tarda al vessant nord del Pirineu i a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari