Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: calor i sol a l'espera del canvi

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 15 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, amb alguns núvols d'evolució diürna al prelitoral i a la serralada Litoral. Malgrat tot, al litoral i prelitoral sud hi haurà intervals de núvols baixos que seran més trencats al centre del dia. A banda, a partir de mitja tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral central.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al terç oest. Se situarà entre els 2 i els 7 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al litoral, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central, Prepirineu i al prelitoral nord i entre 8 i 12 ºC a la resta del prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa al quadrant nord-est, semblant o lleugerament més baixa a la resta del litoral i semblant o lleugerament més alta a la resta del territori. Es mourà entre els 18 i 23 ºC al Pirineu, a l'interior del quadrant nord-est i al litoral, entre els 22 i 27 ºC al Prepirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta.

Vent

De matinada bufarà fluix i variable en general. Al centre del dia s'imposarà el vent de component est al quadrant nord-est fluix i el vent de component sud i est entre fluix i moderat, amb algun cop fort, a la resta. Al final del dia bufarà fluix i direcció variable arreu. Independentment, a l'Empordà bufarà tramuntana entre fluix i moderada fins a migdia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, amb alguns intervals de núvols baixos al litoral sud al matí. A partir de migdia arribaran núvols mitjans que es desplaçaran d'oest a est, alhora que creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya. Al final del dia quedarà molt ennuvolat o cobert.

Temas

Comentarios

Lea También