El Temps a Tarragona: calor i xafogor per donar i vendre

La previsió meteorològica d'aquest dijous 18 de juliol

17 julio 2019 11:31 | Actualizado a 22 julio 2019 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, en general, fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, serralada prelitoral, altres punts de la meitat nord i a la zona del Port. En aquests sectors, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Avançada la tarda, la nuvolositat tendirà a minvar. Independentment, de matinada i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sector central, així com durant tota la jornada al vessant nord del Pirineu.

Pluja

A partir de mig matí s'esperen xàfecs al Pirineu, al Prepirineu, sobretot al sector oriental, a l'interior del quadrant nord-est i a punts de la resta de la serralada prelitoral i en són de possibles a la zona del Port. Seran entre febles i moderats, puntualment forts i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants, de precipitació. Sovint aniran acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, tret de la zona de l'Empordà on serà lleugerament més alta. Es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, prelitoral i litoral nord i entre 18 i 23 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 25 i 30 ºC al litoral i Pirineu i entre 28 i 33 ºC a la resta, puntualment més alta a les Terres de l'Ebre i a Ponent.

Vent

Bufarà la tramuntana al nord del cap de Creus fins a migdia, entre fluixa i moderada amb algun cop fort, i mestral entre fluix i moderat a les Terres de l'Ebre fins a mig matí. A la resta, fins a mig matí i novament a partir del vespre, el vent bufarà fluix i de direcció variable. Amb el pas de les hores s'anirà imposant el vent de component sud al litoral amb estones de vent de component sud i est a la meitat est i de component sud i oest a l'interior de la meitat oest.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè en general fins a migdia. A partir de llavors creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot del sector oriental així com a altres punts de muntanya de la meitat nord. Avançada la tarda, el cel quedarà novament serè o poc ennuvolat a tot el país. Independentment, de matinada i novament al vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos a trams del litoral, sobretot del sector sud.

Comentarios
Multimedia Diari