Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: calor i xafogor per donar i vendre

La previsió meteorològica d'aquest dijous 8 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors hi haurà un augment dels núvols alts i mitjans que deixaran el cel poc ennuvolat en general, puntualment mig al Pirineu i Prepirineu on a més a partir de migdia creixeran algunes nuvolades. Independentment, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral sud i punts del sud la depressió Central.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà enttre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 19 i 24 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament, si bé localment l'ascens serà moderat; és mourà entre 28 i 33 ºC al Pirineu i litoral i entre els 33 i 37 ºC a la resta del territori, les més altes a ponent i interior de la vall de l'Ebre.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia predominarà el component sud a punts del litoral i prelitoral, i el component sud i oest a la resta del territori; ambdós bufaran fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb alguns núvols d'evolució al Pirineu durant la tarda. A banda, de matinada i fins a primera hora del matí es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts aïllats del Pirineu. Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta, si bé l'ascens dels valors màxims serà localment moderat.

Temas

Comentarios

Lea También