Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: calor i xafogor per donar i vendre

La previsió meteorològica d'aquest dijous 8 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors hi haurà un augment dels núvols alts i mitjans que deixaran el cel poc ennuvolat en general, puntualment mig al Pirineu i Prepirineu on a més a partir de migdia creixeran algunes nuvolades. Independentment, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral sud i punts del sud la depressió Central.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà enttre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 19 i 24 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament, si bé localment l'ascens serà moderat; és mourà entre 28 i 33 ºC al Pirineu i litoral i entre els 33 i 37 ºC a la resta del territori, les més altes a ponent i interior de la vall de l'Ebre.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia predominarà el component sud a punts del litoral i prelitoral, i el component sud i oest a la resta del territori; ambdós bufaran fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb alguns núvols d'evolució al Pirineu durant la tarda. A banda, de matinada i fins a primera hora del matí es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts aïllats del Pirineu. Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta, si bé l'ascens dels valors màxims serà localment moderat.

Temas

Comentarios

Lea También