El Temps a Tarragona: calor i xafogor tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 23 de juliol

22 julio 2019 11:45 | Actualizado a 26 julio 2019 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i n'arribaran d'alts i mitjans per l'oest; en aquests sectors el cel quedarà poc, puntualment mig, ennuvolat. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud del litoral, així com a altres punts del litoral al final del dia.

Temperatures

La temperatura serà lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al Prepirineu i depressió Central i entre 19 i 24 ºC al prelitoral i litoral. La màxima es mourà entre 30 i 35 ºC al litoral, entre 32 i 37 ºC al Pirineu, entre 36 i 41 ºC a Ponent i entre 34 i 39 ºC a la resta del país. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular per la presència de calitja. A més, de matinada serà puntualment regular a l'extrem sud del litoral, així com a altres punts de la costa a partir del vespre.

Vent

De matinada i de nou a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat amb algun cop fort a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la meitat nord del litoral.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general. Al centre de la jornada creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu que podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral. A més, de matinada i a partir del vespre arribaran intervals de núvols per l'oest. Temperatura similar. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari