Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: calor i xafogor tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 23 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i n'arribaran d'alts i mitjans per l'oest; en aquests sectors el cel quedarà poc, puntualment mig, ennuvolat. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud del litoral, així com a altres punts del litoral al final del dia.

Temperatures

La temperatura serà lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al Prepirineu i depressió Central i entre 19 i 24 ºC al prelitoral i litoral. La màxima es mourà entre 30 i 35 ºC al litoral, entre 32 i 37 ºC al Pirineu, entre 36 i 41 ºC a Ponent i entre 34 i 39 ºC a la resta del país. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular per la presència de calitja. A més, de matinada serà puntualment regular a l'extrem sud del litoral, així com a altres punts de la costa a partir del vespre.

Vent

De matinada i de nou a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat amb algun cop fort a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la meitat nord del litoral.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general. Al centre de la jornada creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu que podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral. A més, de matinada i a partir del vespre arribaran intervals de núvols per l'oest. Temperatura similar. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También