Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: calor intensa pel cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest divendres 5 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general. Tot i això, es formarà algun interval de núvol baix al litoral sud de matinada i algun núvol d'evolució al nord del Pirineu durant la tarda.

Temperatures

Temperatura mínima sense canvis importants. Oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i la Catalunya Central, entre 16 i 21 ºC a Ponent i prelitoral, i entre 19 i 24 ºC al litoral. La temperatura màxima pujarà lleugerament a l'interior i serà similar o lleugerament més alta al litoral, si bé al litoral i prelitoral nord pujarà entre lleugerament i moderadament. L'ambient serà molt calorós arreu i també xafogós al litoral. Oscil·larà entre 34 i 39 ºC a Ponent, al Prepirineu Occidental, i al litoral i prelitoral nord, entre 28 i 33 ºC a la resta del litoral, i entre 32 i 37 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja arreu a causa de la presència de pols en suspensió. A més, fins a primera hora del matí serà entre bona i regular al litoral sud.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable. A partir del matí s'imposarà progressivament el vent de component sud entre fluix i moderat en general, amb cops forts a partir de migdia al terç sud i al litoral i prelitoral nord. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà vent de component est al litoral nord i continuarà fluix i de direcció variable a punts de la depressió Central, Pirineu i Prepirineu. A la nit el vent quedarà fluix i de direcció variable en conjunt, per bé que persistirà algun interval de vent de component sud fluix a les Terres de l'Ebre i al litoral nord.

Tendència per a demà

Temperatura mínima i màxima en lleu augment, per bé que la màxima baixarà lleugerament a 'Alt Empordà. Ambient molt calorós arreu, sobretot al nord-est i a la resta de l'interior. A més, hi haurà xafogor al litoral.

Temas

Comentarios

Lea También