Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: calor intensa pel cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest divendres 5 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general. Tot i això, es formarà algun interval de núvol baix al litoral sud de matinada i algun núvol d'evolució al nord del Pirineu durant la tarda.

Temperatures

Temperatura mínima sense canvis importants. Oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i la Catalunya Central, entre 16 i 21 ºC a Ponent i prelitoral, i entre 19 i 24 ºC al litoral. La temperatura màxima pujarà lleugerament a l'interior i serà similar o lleugerament més alta al litoral, si bé al litoral i prelitoral nord pujarà entre lleugerament i moderadament. L'ambient serà molt calorós arreu i també xafogós al litoral. Oscil·larà entre 34 i 39 ºC a Ponent, al Prepirineu Occidental, i al litoral i prelitoral nord, entre 28 i 33 ºC a la resta del litoral, i entre 32 i 37 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja arreu a causa de la presència de pols en suspensió. A més, fins a primera hora del matí serà entre bona i regular al litoral sud.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable. A partir del matí s'imposarà progressivament el vent de component sud entre fluix i moderat en general, amb cops forts a partir de migdia al terç sud i al litoral i prelitoral nord. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà vent de component est al litoral nord i continuarà fluix i de direcció variable a punts de la depressió Central, Pirineu i Prepirineu. A la nit el vent quedarà fluix i de direcció variable en conjunt, per bé que persistirà algun interval de vent de component sud fluix a les Terres de l'Ebre i al litoral nord.

Tendència per a demà

Temperatura mínima i màxima en lleu augment, per bé que la màxima baixarà lleugerament a 'Alt Empordà. Ambient molt calorós arreu, sobretot al nord-est i a la resta de l'interior. A més, hi haurà xafogor al litoral.

Temas

Comentarios

Lea También