Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: cap de setmana amb predomini del sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 27 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, tret del quadrant nord-est on estarà entre poc i mig ennuvolat de núvols baixos. Durant la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i punts de muntanya del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig ennuvolat, alhora que arribaran algunes franges de núvols alts i prims pel nord del territori. Independentment, a partir de migdia quedarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament inferior. La temperatura màxima similar al quadrant nord-est i lleugerament superior a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona al quadrant nord-est i entre bona i excel·lent a la resta, per bé que fins a primera hora del matí hi haurà algun banc de boira o i boirina local a fondalades del nord del país. Malgrat això, a partir de la tarda quedarà regular o dolenta a cotes altes del vessant nord del Pirineu.

Vent

De matinada i a la nit bufarà vent fluix i de direcció variable a l'interior i terral fluix al litoral, tret de les Terres de l'Ebre i del nord de l'Alt Empordà on hi haurà vent de component nord entre fluix i moderat, amb cops forts de mestral al sud. La resta del dia bufarà vent de component oest entre fluix i moderat al terç oest i de component sud i est a la resta del país, amb alguns cops forts durant la tarda al litoral sud.

Tendència per a demà

Domini del cel serè o poc ennuvolat en general, amb tan sols alguns núvols alts i prims durant el matí, i alguns de baixos al vessant nord del Pirineu de matinada. Tot i això, al litoral i prelitoral central i hi haurà núvols baixos tota la jornada, mentre que a l'interior del quadrant nord-est, i resta del litoral i Pirineu creixeran algunes nuvolades durant la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También