Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: cap de setmana amb predomini del sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 27 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, tret del quadrant nord-est on estarà entre poc i mig ennuvolat de núvols baixos. Durant la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i punts de muntanya del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig ennuvolat, alhora que arribaran algunes franges de núvols alts i prims pel nord del territori. Independentment, a partir de migdia quedarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament inferior. La temperatura màxima similar al quadrant nord-est i lleugerament superior a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona al quadrant nord-est i entre bona i excel·lent a la resta, per bé que fins a primera hora del matí hi haurà algun banc de boira o i boirina local a fondalades del nord del país. Malgrat això, a partir de la tarda quedarà regular o dolenta a cotes altes del vessant nord del Pirineu.

Vent

De matinada i a la nit bufarà vent fluix i de direcció variable a l'interior i terral fluix al litoral, tret de les Terres de l'Ebre i del nord de l'Alt Empordà on hi haurà vent de component nord entre fluix i moderat, amb cops forts de mestral al sud. La resta del dia bufarà vent de component oest entre fluix i moderat al terç oest i de component sud i est a la resta del país, amb alguns cops forts durant la tarda al litoral sud.

Tendència per a demà

Domini del cel serè o poc ennuvolat en general, amb tan sols alguns núvols alts i prims durant el matí, i alguns de baixos al vessant nord del Pirineu de matinada. Tot i això, al litoral i prelitoral central i hi haurà núvols baixos tota la jornada, mentre que a l'interior del quadrant nord-est, i resta del litoral i Pirineu creixeran algunes nuvolades durant la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También