El Temps a Tarragona: cap de setmana assoleiat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 30 de maig

29 mayo 2020 10:26 | Actualizado a 29 mayo 2020 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé fins a mig matí i de nou al final de la jornada hi haurà núvols baixos a punts del litoral, sobretot als dos extrems, i al prelitoral nord. Al final del dia afectaran també altres zones del prelitoral i de la Catalunya Central. Malgrat això, a partir del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, més desenvolupades al quadrant nord-est i resta del Pirineu i Prepirineu, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats i xàfecs a punts del Pirineu i Prepirineu, sobretot a l'oriental, i en són probables a altres punts de l'interior del quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats amb tempesta. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa, arribant a valors d'entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 10 i 15 ºC a la resta de l'interior, i entre els 13 i 18 ºC al litoral. La màxima baixarà lleugerament o moderadament. Es mourà entre els 20 i 25 ºC al litoral, i entre els 24 i 29 ºC a la resta.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i bufarà el terral al litoral. La resta del jorn s'imposarà el vent de components sud i est fluix amb cops moderats, girant a sud al llarg de la tarda.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes franges de núvols alts i prims, més abundants i compactes al final del dia. Malgrat això, fins a primera hora del matí i de nou al final del dia hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral, i de matinada també a altres punts de l'interior. Per altra banda, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, més desenvolupades al Pirineu i Prepirineu, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari