El Temps a Tarragona: cap de setmana de calor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 23 de maig

22 mayo 2020 16:29 | Actualizado a 24 mayo 2020 15:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat amb la circulació, a partir de migdia de bandes de núvols alts i prims, així com alguns de mitjans al nord del país i a partir del vespre. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, així com a zones de muntanya del prelitoral, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors i àrees properes a partir de la tarda. A banda, partir de mitja tarda quedarà molt ennuvolat per núvols baixos al vessant nord del Pirineu. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos al litoral sud i extrem nord fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre quan seran més extensos.

Pluja

A partir de la tarda s'esperen alguns ruixat febles i minsos al Pirineu i al Prepirineu, localment amb tempesta, i en són probable massís del Port. A més, és possible que es afectin a punts de la Catalunya central i del prelitoral central a partir de mitja tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa, sobretot al Pirineu i al quadrant nord-est. La mínima es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 15 i 20 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC al Pirineu, quadrant nord-est i litoral, i entre 27 i 32 ºC a la resta del país, si bé localment quedarà més alt a Ponent i l'interior de les Terres de l'Ebre.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí i al final del dia, amb terral al litoral de matinada. La resta de la jornada s'imposarà el vent fluix amb cops moderats, de components sud i est al litoral i la meitat est, i de component sud a la resta de l'interior, tot i que a Ponent predominarà el component oest fins a primeres hores de la tarda. A banda, a partir de la tarda entrarà la tramuntana moderada amb algun cop fort al litoral de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

El cel estarà poc o puntualment mig ennuvolat en general amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans, sobretot al final del dia quan es faran més abundants i compactes al terç sud i a Ponent. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment de matinada hi haurà alguns estrats baixos locals a l'extrem sud del litoral i al nord de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari