El Temps a Tarragona: cap de setmana de sol i calor

La previsió meteorològica d'aquest divendres 31 de maig

30 mayo 2019 12:08 | Actualizado a 03 junio 2019 16:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i això, de matinada hi haurà alguns núvols baixos a l'extrem sud del litoral, i durant la tarda creixeran núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu i Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament o localment de forma moderada. Oscil·larà entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, entre els 12 i 17 ºC al litoral i la vall de l'Ebre, i entre els 7 i 12 ºC a la resta. La màxima pujarà lleugerament, tot i que al litoral es mantindrà similar en general. Es mourà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu i litoral, i entre els 24 i 29 ºC a la resta del territori, localment més alta a Ponent i a l'interior de la vall de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, excepte al vessant nord del Pirineu i a punts de l'interior del prelitoral sud, on fins a primeres hores del matí, serà regular o dolenta. A banda, fins a mig matí es formaran bancs de boira o boirina a planes i fondalades de la meitat est del país.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral de matinada. A partir del matí i de nou al final del dia, s'imposarà el component sud fluix amb cops moderats al litoral, mentre que a l'interior també predominarà el component sud fluix a la tarda.

Tendència per a demà

Cel serè en conjunt, malgrat que durant la tarda creixeran alguns núvols d'evolució a punts de muntanya del nord del territori.

Comentarios
Multimedia Diari