Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: cap de setmana de sol i calor

La previsió meteorològica d'aquest divendres 31 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i això, de matinada hi haurà alguns núvols baixos a l'extrem sud del litoral, i durant la tarda creixeran núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu i Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament o localment de forma moderada. Oscil·larà entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, entre els 12 i 17 ºC al litoral i la vall de l'Ebre, i entre els 7 i 12 ºC a la resta. La màxima pujarà lleugerament, tot i que al litoral es mantindrà similar en general. Es mourà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu i litoral, i entre els 24 i 29 ºC a la resta del territori, localment més alta a Ponent i a l'interior de la vall de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, excepte al vessant nord del Pirineu i a punts de l'interior del prelitoral sud, on fins a primeres hores del matí, serà regular o dolenta. A banda, fins a mig matí es formaran bancs de boira o boirina a planes i fondalades de la meitat est del país.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral de matinada. A partir del matí i de nou al final del dia, s'imposarà el component sud fluix amb cops moderats al litoral, mentre que a l'interior també predominarà el component sud fluix a la tarda.

Tendència per a demà

Cel serè en conjunt, malgrat que durant la tarda creixeran alguns núvols d'evolució a punts de muntanya del nord del territori.

Temas

Comentarios

Lea También