El Temps a Tarragona: cap de setmana de tardor, però sense aigua

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 23 de novembre

22 noviembre 2019 09:05 | Actualizado a 25 noviembre 2019 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada els núvols minvaran de sud-oest a nord-est. La resta de la jornada el cel quedarà variable, amb el pas d'algunes nuvolades que, a estones, deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada.

Pluja

De matinada s'espera precipitació extensa al Pirineu, Prepirineu i meitat est del territori. La resta del dia es produiran ruixats dispersos, per bé que a partir de migdia es concentraran al quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu. Seran d'intensitat entre feble i moderada. A més, de matinada i a la tarda és probable que vagin acompanyats de tempesta, i no es descarta calamarsa, a punts del litoral, prelitoral i del quadrant nord-est. Acumularan quantitats entre inapreciables i minses a Ponent i al terç sud, mentre que a la resta del territori seran poc abundants, localment abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu començarà entorn dels 2.000 metres i anirà baixant fins a situar-se entorn dels 1.200 metres al vessant nord del Pirineu i dels 1.600 metres a la resta del territori.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La màxima pujarà lleugerament a l'Empordà, metre que serà similar o baixarà lleugerament a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts arreu, fins i tot molt forts a la meitat sud del país i Empordà. Tot i això, de matinada al quadrant nord-est bufarà de component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort. A més, a les valls del Prepirineu, al nord de la depressió central, a l'interior del quadrant nord-est i al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà mig o molt ennuvolat en conjunt, amb núvols menys abundants al terç sud. Durant el matí la nuvolositat minvarà i quedarà serè o poc ennuvolat, si bé persistiran alguns núvols a l'extrem nord-est, a la serralada prelitoral sud i a l'altiplà Central. A la tarda quedarà enteranyinat per l'arribada de núvols alts i mitjans. Per altra banda, al vessant nord del Pirineu fins a mig matí estarà entre molt ennuvolat i cobert.

Comentarios
Multimedia Diari