El Temps a Tarragona: cel clar al matí, ennuvolat al capvespre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 8 de desembre

07 diciembre 2019 12:06 | Actualizado a 10 diciembre 2019 13:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia el cel estarà serè en general. Tot i això, hi haurà estrats baixos matinals a la depressió Central que minvaran al llarg del matí tot i que seran localment persistents al llarg del dia al nord de Ponent i l'altiplà Central. A partir de migdia, la nuvolositat augmentarà ràpidament d'oest a est fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert en general. Al final del dia la nuvolositat minvarà pel nord-oest.

Pluja

A partir de migdia s'espera precipitació al Pirineu Occidental. A partir de la tarda també se n'espera a la resta del Pirineu i Prepirineu, així com de forma més dispersa a d'altres punts del terç nord i la meitat oest. A la resta del territori també és possible algun plugim local al final del dia. La precipitació serà d'intensitat feble. S'acumularan quantitats minses en general, si bé al vessant nord del Pirineu serà localment poc abundant. La cota de neu se situarà inicialment cap als 2400 metres i baixarà fins a 2.000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Es mourà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre els -1 i 4 ºC al Prepirineu i al prelitoral nord, entre els 1 i 6 ºC a la depressió Central, a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre els 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà similar en general. Tot i així, pujarà lleugerament al sud i oest de Ponent. Es mourà entre 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral i entre 6 i 11 ºC al nord de Ponent i a l'altiplà central, i entre 9 i 14 ºC a la resta del país.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component oest fluix amb algun cop moderat fins a migdia. A partir de llavors, s'imposarà el component oest entre fluix i moderat a la meitat oest, tot i que al nord de la depressió Central serà fluix i variable. A banda, al quadrant nord-est predominarà el component sud fluix a la tarda.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament fins a deixar el cel serè en general, o puntualment poc ennuvolat per algun núvol alt i prim a la tarda. A banda, hi haurà estrats baixos fins a mig matí al nord de la depressió Central. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert durant tot el dia. A més, a l'inici i final de la jornada hi haurà núvols baixos a sobrevent del prelitoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari