El Temps a Tarragona: cel ennuvolat i possibilitat de pluges

La previsió meteorològica d'aquest divendres 19 d'abril

18 abril 2019 11:50 | Actualizado a 20 abril 2019 15:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert per núvols alts i mitjans arreu al llarg del dia, més trencats al nord a la tarda. Independentment, fins a mitja tarda també hi haurà núvols baixos a l'extrem sud. Fins a primeres hores de la tarda s'espera precipitació a l'extrem sud del país i de matinada n'és possible a àrees properes, en general serà feble, tot i que de matinada podrà ser puntualment moderada i anar acompanyada de tempesta, especialment al massís del Port. Les quantitats acumulades seran minses o poc abundants. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament, la màxima serà semblant. La mínima quedarà entre 5 i 10 ºC a l'interior, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 17 i 22 ºC en conjunt.

Vent

Bufarà vent de component est, entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot al litoral, el prelitoral i l'altiplà central. Tot i això, fins a mitja tarda hi haurà alguns cops molt forts a la meitat sud del litoral i el prelitoral.

Tendència per a demà

Matí amb núvols alts i mitjans arreu que deixaran el cel poc ennuvolat al Pirineu i Prepirineu i entre poc i mig a la resta del país, amb núvols més compactes al sud del país. A  partir del vespre s'espera pluja al litoral i prelitoral que posteriorment avançaran cap a altres punts de l'interior. Les precipitacions seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats minses en general.

Comentarios
Multimedia Diari