El Temps a Tarragona: cel enteranyinat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 13 de gener

12 enero 2020 18:32 | Actualizado a 12 enero 2020 18:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà enteranyinat per núvols alts i prims, si bé a la tarda també n'hi haurà algun de mitjà. Independentment, a la depressió Central i a valls del Prepirineu hi haurà estrats baixos fins a migdia. No es descarta que els estrats baixos siguin persistents tota la jornada al pla de Lleida. 

Pluja

A causa de la boira, és probable alguna roina a punts de la depressió Central a l'inici del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Rondarà entre -7 i -2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC al litoral central i sud i entre -4 i 1 ºC a la resta. De matinada hi haurà glaçades febles o moderades i inversió tèrmica a l'interior. La màxima quedarà semblant, rondarà entre 4 i 9 ºC a Ponent, entre 10 i 15 ºC al litoral i prelitoral central i nord, i entre 6 i 11 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, serà regular o dolenta per la presència de bancs de boira i boirina fins a mig matí a punts de la depressió Central i de valls del Prepirineu, que no es descarta que siguin persistents tota la jornada al pla de Lleida.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable en general arreu, amb intervals de calma a l'interior i amb terral al litoral de matinada i a la nit. Tot i això, a mig matí bufarà de component sud i oest al litoral i també al prelitoral central i nord entre fluix i moderat, però amb alguns cops forts a partir de la tarda.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, sobretot fins a migdia i a partir del vespre. A banda, hi haurà estrats baixos fins a mig matí a punts de la depressió Central, alguns dels quals seran persistents al nord del sector.

Comentarios
Multimedia Diari