El Temps a Tarragona: cel molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 18 de gener

17 enero 2020 11:48 | Actualizado a 17 enero 2020 11:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos fins a migdia a punts del quadrant nord-est.

Pluja

A partir de mitja tarda s'espera precipitació al terç oest i, a partir del vespre, avançarà d'oest a est i afectarà qualsevol punt del país. En general serà feble i acumularà quantitats de precipitació minses, puntualment poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 800 metres al Pirineu i Prepirineu, i al voltant dels 1300 metres a la resta del territori.

Temperatures

Temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa; oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament i es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, per bé que a punts del litoral i prelitoral central serà entre bona i regular. A banda, hi haurà alguns bancs de boira matinals a fondalades de l'interior del quadrant nord-est.

Vent

Bufarà tramuntana a l'Alt Empordà i mestral a les Terres de l'Ebre fins a migdia d'intensitat entre feble i moderada amb algun cop fort fins a mig matí. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component sud i oest fluix amb cops moderats a partir de migdia al litoral i prelitoral.

Tendència per a demà

Cel entre molt ennuvolat i cobert per núvols mitjans, més compactes al Pirineu i al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari