El Temps a Tarragona: cel serè amb alguns núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 25 de juny de 2019

24 junio 2019 17:55 | Actualizado a 26 junio 2019 19:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. A banda, fins a primera hora del matí i de nou al vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la vall de l'Ebre i de l'extrem nord del litoral.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta. L'ambient serà càlid al centre del dia, sobretot a Ponent i al Pirineu i Prepirineu occidental. La temperatura mínima rondarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 o 20 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral. Pel que fa a la temperatura màxima oscil·larà entre 26 i 31 ºC al litoral, entre 33 i 38 ºC a Ponent i al sector occidental del Pirineu i Prepirineu, entre 31 i 36 ºC a la resta de la depressió Central i entre 29 i 34 ºC al prelitoral i al sector oriental del Pirineu i Prepirineu.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que serà entre bona i regular fins a primera hora del matí al litoral sud. A banda hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior de matinada i de nou al vespre, si bé hi haurà estones de component est fluix a l'oest de la depressió Central. La resta del dia s'imposarà el component sud i est, entre fluix i moderat arreu, amb algun cop fort a punts de la meitat sud i resta de la depressió Central. Independentment, hi haurà cops forts de vent o algun de molt fort, de component sud als cims del Pirineu.

Tendència per a demà

Cel serè. MalgraT tot, fins a primera hora del matí i de nou al vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la vall de l'Ebre i de l'extrem nord del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari