Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: cel serè amb alguns núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 25 de juny de 2019

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. A banda, fins a primera hora del matí i de nou al vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la vall de l'Ebre i de l'extrem nord del litoral.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta. L'ambient serà càlid al centre del dia, sobretot a Ponent i al Pirineu i Prepirineu occidental. La temperatura mínima rondarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 o 20 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral. Pel que fa a la temperatura màxima oscil·larà entre 26 i 31 ºC al litoral, entre 33 i 38 ºC a Ponent i al sector occidental del Pirineu i Prepirineu, entre 31 i 36 ºC a la resta de la depressió Central i entre 29 i 34 ºC al prelitoral i al sector oriental del Pirineu i Prepirineu.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que serà entre bona i regular fins a primera hora del matí al litoral sud. A banda hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior de matinada i de nou al vespre, si bé hi haurà estones de component est fluix a l'oest de la depressió Central. La resta del dia s'imposarà el component sud i est, entre fluix i moderat arreu, amb algun cop fort a punts de la meitat sud i resta de la depressió Central. Independentment, hi haurà cops forts de vent o algun de molt fort, de component sud als cims del Pirineu.

Tendència per a demà

Cel serè. MalgraT tot, fins a primera hora del matí i de nou al vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la vall de l'Ebre i de l'extrem nord del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También