El Temps a Tarragona: cel serè i poc ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dijous 16 de gener

15 enero 2020 19:57 | Actualizado a 15 enero 2020 20:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per la presència d'alguns núvols alts que, a estones, enteranyinaran el cel. A banda, hi haurà estrats baixos a Ponent fins a migdia, localment persistiran al pla de Lleida, així com a l'Empordà i també se'n formaran al vessant sud del Pirineu Occidental a partir de la tarda.

 

Pluja

Fins a mig matí és possible alguna roina a causa de la boira a Ponent.

 

Temperatures

La temperatura pujarà lleugerament. La temperatura mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre -3 i 2 ºC a la depressió Central, entre -1 i 4 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 1 i 6 ºC al pla de Lleida, 10 i 15 ºC al Pirineu, Prepirineu i a la resta de la depressió Central i entre 12 i 17 ºC a la resta del país.

 

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé hi haurà bancs de boira i boirina a planes i fondalades interiors, localment persistents fins al migdia a Ponent. A banda, al vessant sud del Pirineu Occidental empitjorarà al final del dia i quedarà entre regular i dolenta.

 

Vent

De matinada i a la nit el vent quedarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta del dia s'imposarà el vent de component sud i oest, fluix amb cops moderats, més reforçat a la meitat nord del litoral i a cotes elevades on hi haurà ratxes fortes.

 

Tendència per a demà

Fins a migdia el cel romandrà mig o localment molt ennuvolat en general, tot i que la nuvolositat serà més densa a punts del terç oest. A partir llavors la nuvolositat minvarà, si bé se'n formarà de retenció al vessant nord del Pirineu on el cel quedarà molt ennuvolat, puntualment cobert. També creixeran nuvolades a partir de mitja tarda a zones del Pirineu, del Prepirineu i del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari