Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: cel serè i poc ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dijous 16 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió del temps. Meteocat

La previsió del temps. Meteocat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per la presència d'alguns núvols alts que, a estones, enteranyinaran el cel. A banda, hi haurà estrats baixos a Ponent fins a migdia, localment persistiran al pla de Lleida, així com a l'Empordà i també se'n formaran al vessant sud del Pirineu Occidental a partir de la tarda.

Pluja

Fins a mig matí és possible alguna roina a causa de la boira a Ponent.

Temperatures

La temperatura pujarà lleugerament. La temperatura mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre -3 i 2 ºC a la depressió Central, entre -1 i 4 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 1 i 6 ºC al pla de Lleida, 10 i 15 ºC al Pirineu, Prepirineu i a la resta de la depressió Central i entre 12 i 17 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé hi haurà bancs de boira i boirina a planes i fondalades interiors, localment persistents fins al migdia a Ponent. A banda, al vessant sud del Pirineu Occidental empitjorarà al final del dia i quedarà entre regular i dolenta.

Vent

De matinada i a la nit el vent quedarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta del dia s'imposarà el vent de component sud i oest, fluix amb cops moderats, més reforçat a la meitat nord del litoral i a cotes elevades on hi haurà ratxes fortes.

Tendència per a demà

Fins a migdia el cel romandrà mig o localment molt ennuvolat en general, tot i que la nuvolositat serà més densa a punts del terç oest. A partir llavors la nuvolositat minvarà, si bé se'n formarà de retenció al vessant nord del Pirineu on el cel quedarà molt ennuvolat, puntualment cobert. També creixeran nuvolades a partir de mitja tarda a zones del Pirineu, del Prepirineu i del quadrant nord-est.

Temas

Comentarios

Lea También